A test és arckezelés műhelye

6 in 1 ultrahangos kavitációs vákuum RF

A test és arckezelés műhelye

6 in 1 ultrahangos kavitációs vákuum RF

Küzdesz a ráncokkal, megereszkedett bőrrel? Sokat hallottál már a rádiófrekvenciás kezelésről, de sok kérdésed van ezzel a módszerrel kapcsolatban? Most összeszedtem Neked minden fontos információt, amit érdemes tudnod a rádiófrekvenciás kezelésről!

 

Mit takar a rádiófrekvenciás kezelés?

A rádiófrekvencia alkalmazása során elektromos rezgések hatását használják ki. Ez a hatás függ a rezgések frekvenciájától, vagyis rezgésszámától.

A kozmetikában általában a szervezetben elnyelődő rádiófrekvenciás hullámok hőkeltő hatását használják ki. Vagyis a rádiófrekvenciás kezelések hatása a szövetek különböző mélységben történő felmelegítésén alapul.

A rádiófrekvenciás kezelés kinek és mikortól javasolt?

A rádiófrekvenciás kezelés bármely életkorban alkalmazható, de a kozmetikában inkább a fejlődés befejeztét követően, vagyis felnőtt korban javasolt használni, mivel a rádiófrekvenciás kezelés hatásait főként felnőtteken tesztelték.

Milyen eredmény érhető el a rádiófrekvenciás kezeléssel?

A rádiófrekvenciás kezelést a kozmetikában elsősorban a kötőszövetek feszesebbé tételére használják, illetve a szervezetet új kötőszöveti rostok termelésére sarkalló hatása céljából.

A kötőszövetek felelősek a bőr tartásáért. Ennek megfelelően erősítésük segít a ráncok kezelésében, de ezen túl a tartását, feszességét, rugalmasságát vesztett bőr állapotának helyreállításában is.

A bőr tartásának elvesztése nem csak ráncokat okoz, hanem például a hízás, majd fogyás kapcsán – vagy terhességet követően – a bőr megnyúlását, illetve a korral járó bőrmegereszkedést is (toka, integető háj, stb.). Ezért említjük a rádiófrekvenciás kezeléseket mind ránckezelés, mind bőrfeszesítés kapcsán.

A rádiófrekvenciás kezelés tehát a ráncok elsimitására, a bőr megfiatalítására, illetve a megereszkedett bőr újrafeszesítésére, tartásának megerősítésére kiválóan alkalmazható.

Rádiófrekvenciás kezelések kezdete

Az elektromos árammal létrehozott rádiófrekvenciás rezgést az az orvoslástudomány több mint 80 éve használja. A rádiófrekvencia  energiája ugyanis a szövetekben gyorsan csillapodva hőt termel. Ez a hőhatás alkalmazható vágásra és vérzéscsillapításra, és ez volt a rádiófrekvencia orvosi alkalmazásának első és mai napig alkalmazott módszere.

Idővel a rádiófrekvencia alkalmazása során nyert tapasztalatok, illetve a szövetek regenerálódásának mélyebb megértése során a technika kifinomultabbá vált. A hőhatás helye és mélysége mára már sokkal jobban kontrollálhatóvá vált, így sokkal finomabb alkalmazásokat is lehetővé tett. Így vált a rádiófrekvencia fokozatosan az esztétikai és szépészeti beavatkozások részévé is. 

 

Kezelések Ára
5 alkalmas rádiófrekvenciás bérlet arcra és szem környékre (5 alkalom gépi kezelés 1 alkalom arctisztító kezelés masszírozással ( heti 1 alkalom)) 40.000 Ft

10 alkalmas rádiófrekvenciás+vákuumos bérlet combra és fenékre

(10 alkalom gépi kezelés + ajándék 10 alkalom tekercselés ( heti 2 alkalom))

80.000Ft

 

 

A te sminkes-kozmetikusod!

Barabás Ágota

Várlak sok szeretettel kozmetikámban.

FONTOS TUDNIVALÓK

A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol a kozmetikus elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
– A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
– A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az kozmetikus előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
– Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
– Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
– Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

SZERETNÉK BEJELENTKEZNI