Új szolgáltatás

OxyTech 3in1 Szén-dioxid kapszulás Ultrahangos és Rádiófrekvenciás kezelés

Új szolgáltatás

OxyTech 3in1 Szén-dioxid kapszulás Ultrahangos és Rádiófrekvenciás kezelés

Szépségszalonunk újdonsága a OXYGENEO  kezelés, mely 3 hatásos kezelési módszert ötvöz egyetlen kezelés formájában.
 
A kezelés során egy különleges, a bőrön aktiválódó csiszoló hatású kapszulával finoman hámlasztjuk a bőrt, miközben a bőrt feltöltjük oxigénnel és a bőrproblémának megfelelő hatóanyagot is bejuttatjuk a bőrbe. A gép másik kezelési módszere a rádiófrekvencia, melynek köszönhetően azonnali feszesedés tapasztalható, illetve a kezelés kúraszerű igénybevételével a kollagénrostok termelődése fokozódik, így a feszesítés tartóssá válik. A harmadik technológia az ultrahang, mely lépés során további, személyre szabott hatóanyagos szérumot juttatunk a bőr mélyébe. Tehát egy kezelés keretében Ön tulajdonképpen három kezelésben részesül!
 
A gép másik különlegessége, hogy az oxigenizálás teljesen természetes folyamattal történik, nem használunk hozzá oxigénmaszkot, nincs tűszúrás! 
 
A személyre szabott hatóanyagok kezelik a problémás bőrt, az idősödő bőrt, a pigmentfoltokat, illetve választható a hidratáló kezelés is. 
 
A kezelőkúra 4-6 alkalomból áll, és  2 hetente követik egymást a kezelések. Utána javasolt havonta vagy kéthavonta egy fenntartó kezelést igénybe venni. 
 
Kezelhető területek: arc, nyak, dekoltázs, kézfej

 

Kezelés ára
1 alkalom 15.000 Ft
(hámlasztás, hidratálás, rádiófrekvencia körülbelül 40 perc, arc-nyak-dekoltázs kezelés)
Bérletek
5 alkalmas (5 alkalom gépi kezelés, 1 alkalom arctisztító kezelés masszírozással, ,arc-nyak-dekoltázs kezelés (2 hetente 1 alkalom)) 70.000 Ft
10 alkalmas (5 alkalom OxyTech, 5 alkalom rádiófrekvencia, arc-nyak-dekoltázs kezelés) 105.000 Ft

 

 

Hámlasztás 

Legelső lépésként az elhalt szaruréteg eltávolítása a legfőbb feladatunk, hogy bőrünk sokkal több oxigénhez, értékes hatóanyagokhoz juthasson, továbbá fokozzuk nagymértékben a bőrlégzést. Ezt egy speciális összetételű gél és a nátrium-hidrogén karbonát kapszula segítségével tudjuk elérni. Az OxyTech arckezelő gép segítségével, egy abszolút kellemes, enyhe rezgő-relaxáló érzés közben finoman lehámlasztjuk a bőr legfelső elhalt sejtsorait.

Oxigenizálás

A kezelés közben egyidőben a bőr felszínén apró Co2 – szén-dioxid buborékok képződnek, amik „pezsegve” kipukkadnak. A megnövekedett Co2 szint hatására, oxigénben gazdag vér áramlik a kezelt területre. Így a Co2 hatására belülről oxigenizálva, vitalizálva, regeneráljuk a bőr sejtjeit, fokozva az anyagcserét. 

Hatóanyag bejuttatás 

A kapszula hámlasztó hatása révén a megtisztult bőrfelszín készen áll a hatóanyagok felvételére már a kezelés alatt.

Tripolár Rádiófrekvenciás arcfeszesítés

A tripoláris rádiófrekvencia tömöríti a bőrt, serkenti a kollagén termelést és hosszú távon feszesebb bőrképet eredményez. 

Hihetetlen eredmény már 1 alkalom után

SZERETNÉK BEJELENTKEZNI


A te sminkes-kozmetikusod!

Barabás Ágota

Várlak sok szeretettel kozmetikámba.

FONTOS TUDNIVALÓK

A kezeléseket konzultáció előzi meg, ahol a kozmetikus elmondja a reálisan várható eredményeket, kizárja az ellenjavallatokat, elmondja a kezelés menetét, az esetleges mellékhatásokat, a kezelésre történő felkészülést, utóápolást.
– A kezelés előtt minden esetben beleegyező nyilatkozatban, írásban is tájékoztatjuk a kezelés tudnivalóiról.
– A kezelés előtt és után, illetve a kúra alatt az kozmetikus előtte-utána felvételeket készít, melyek segítik a változások objektív követését. Ezek a felvételek csak belső felhasználásra készülnek. Ha ettől eltérően szeretnénk a képeket felhasználni, azt kizárólag az Ön előzetes beleegyezésével tehetjük meg.
– Ha kezelőkúra során bármilyen változás történik Önnél (pl. várandós lesz, új gyógyszert vagy étrendkiegészítőt kezd el szedni, elfelejti használni az előírt otthoni ápolási termékeket, stb.), haladéktalanul tájékoztassa az orvost/terapeutát.
– Fényvédő használata szinte minden kezelésünk után kötelező.
– Ha a kezelés után otthon bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, elbizonytalanodna az utóápolást illetően, hívjon bennünket, segítünk.

A megújulás  műhelye

Hozza ki bőréből a maximumot!

A megújulás  műhelye

Hozza ki bőréből a maximumot!