Hány arcod van?
És mire használod?
A lehetőségek száma végtelen! Élvezd!

Profi sminkest keresel? 

Barabás Ágota sminkmester vagyok.

Kozmetikusként végeztem, aztán úgy éreztem még nem vagyok a helyemen, kreatívabb hivatást is kerestem. 2021-ben rátaláltam a sminkes szakmára, Glamour Make Up Academy-n tanultam. Már az első napokban éreztem, hogy megtaláltam magam, beleszerettem ebbe az alkotásba. 

VŐLEGÉNY SMINK

FOTÓZÁS SMINK

NAPPALI SMINK

MENYASSZONY SMINK

ALKALMI SMINK

KOSZORÚSLÁNY SMINK

Nappali smink

Mindenki ismeri a mondást, néha a kevesebb több! Ez esetben is igaz, ilyenkor enyhén elfedjük a kissebb bőrhibákat, kiemeljük a tekintetet, viszünk némi szint az ajkainkra, és tulajdonképpen ennyi! A cél az, hogy egy egész napon át tartó tartós-, természetes hatású-, könnyed állapotot alakítsunk ki, ami kevés gondozást igényel.

 

Alkalmi smink

Az alkalmi smink viselhető, egy: ballagáson; céges bulin; esküvőn, mint vendég; farsangon; fotózáson; szalagavatón; randin; születésnapon; osztálytalálkozón; vacsorán és sorolhatnám hosszasan tovább. Ennek elkészítése már több időt- és sokkal nagyobb odafigyelést igényel, a hétköznapi sminkhez képest. Úgy vélem, ilyenkor már érdemes szakemberhez fordulni. Több éves szakmai tapasztalatom-, a diplomám-, és számos elkészített smink a garancia arra, hogy biztosan elégedett leszel!

 

Esküvői smink

Minden nő, erre a napra vár kislánykora óta, ezért természetes, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie! Egy esküvői smink sokban különbözik a többitől. Az alkalom megkívánja a komoly- és részletesen előre megkomponált előkészületeket! A menyasszony sminkjének a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

  • Jól nézzen ki nappali fényekben
  • Előnyös legyen mesterséges fényben, fényképeken és az esti órákban is
  • Legyen nagyon tartós, de ne legyen vakolat
  • Vízálló, könnyálló smink legyen
  • Az alkalomhoz és egyéniségéhez illő legyen
  • Legyen stílusos

A menyasszony igényei szerint bármilyen sminket elkészítek a természetestől az erősebbig. A nagy nap előtt ajánlom a próbasminket, ahol több stílusú és színű sminket is elkészítek, így biztosan megtaláljuk a legtökéletesebb sminket az esküvőre.

Mennyi időt vesz igénybe az esküvői smink?

A smink elkészítésére a Nagy napon legalább egy órát kell számolni. A helyes sorrend, először a frizura készüljön el, aztán a smink! Újabban a fodrászok is ragaszkodnak ahhoz, hogy ők legyenek az utolsók. Ebben az esetben azt szoktam javasolni, hogy hajmosás után kerüljön hozzám a menyasszony, így nem kell vigyázni ennél a veszélyes fázisnál a sminkre. A 3D szempilla elkészítése kb. egy óra, de azt ne a Nagy napon tegyük fel!

 

Smink árlista
Nappali smink 8000-10.000Ft
Alkalmi smink 10000-15.000Ft
Menyasszonyi smink 15.000 Ft-tól.(Személyre szabott árajánlat alapján )
Kiszállási díj Egyénileg szabott ár.

Az esküvő előtt mennyi idővel kell kozmetikushoz menned?

  • Problémás bőr esetében legalább 6 hónappal az esküvő előtt érdemes felkeresned. Kérj személyes konzultációt, illetve érdemes előre megkérdezned, hogy az esküvőd napja szabad-e. A szakszerű kezeléssel – szó szerint – csodát lehet tenni, de ehhez idő kell. Több kezelési eljárás közül tudunk – közösen – választani, szépen ápolt bőrre sokkal szebb sminket lehet készíteni!
  • Egy hónappal az esküvő előtt érdemes egy tisztítást és hidratálást elvégeztetni
  • Egy héttel az esküvő előtt bőrápolást- és fiatalítást érdemes elvégezni, mikrodermabráziós kezeléssel.
  • Ha a szemforma megkívánja a műszempillát, és a 3D szempilla mellet döntesz, érdemes azt is időben – néhány nappal az esküvő előtti napokban felhelyeztetni -, hiszen az épített pillák – a felrakás utáni két napban – fokozott odafigyelést igényelnek!

Foglalj időpontot sminkre/próbasminkre!

A te sminkes-kozmetikusod!

Barabás Ágota